Wednesday, November 30, 2011

ME.....akU... ( PART 2 )

okey2.....aKu mok sAmbUng laGi pasal Aku tok....hehe..

Emmm...maU sTat Dri maNA ouh.....???

oke...pasaL EDucatiOn aKU la.....sejaRah PendidiKan akU....

SEDIDIK

- iNI la tmpat Aku mula-mUla belajar..mengenal ApA itu ABC123.....

TADIKA

- LEpas iTU...seTAhuN aKU belajAr d siNI...bYk juGA Yg akU pelaJAri...
- inGAt laGI aKu masa Itu sYA main tanah pulah (pLastesine)..betul ka???hahaha..hantem kromo saja la...akU CiptA keLuarGA aku dGN itU oo...kreatifnYA akU maSA itu...
- Lepas iTU aKU MelukiS rumAh fAmily akU...warna2 lagi....caNtek BAnget....hehehe...(masa Itu la)..
- Aku pernAh jaDi wakIL TAdiKA dalAm pertandingan Melukis Dan MEwArNA oo...sampAi wakIl bahagIAn oo.....iTu lA kali PertAma Aku jaDi wakil2 nihh..ehhehee...BAngganYA Aku..kecik2 lagi SudaH jadi Wakil.....ehhehe

SK ORANG KAYA SELAIR

- Ini sekOlah pertama Aku yanG memakai bJu uniform Putih......DH namA skolah orG kaYA an.. mesti lA sekolAh mCm oraNg kaYA....canteK banget dehhh....hohoho....mAsa iTU je la...skUnk dH kureng....huhu....
- byk la KenangaN aku maSA disekolaH nie....hehehe...
- Yang AkU gemBirA sekaLI,,syukUR AlhamdulillaH la,,classmate aKu mAsa sekolaH nie,saMpai skUnk kaMI masiH berkuuuuntekk2....ehhehe...n Smua sudah aDa kerjaya Masing2...berjaYA kesEmuanYa....syuKur...nama dorAng yg masih laGI berkontek2 dgn Aku,,,aJIm,sAripp,aPis Salim,,aPiz Zulwaqar,,sAhar,,anAs,syukri,,syukuR,,faizal,kUdam,,yusuf,,fazri,,aZhar..,iNi yanG laki...YAng PerempuaN pula,,YanA,,Cha2,,Ayu,,Wahida,,AiDa,,ShimA,,Deng2,,JuE,,sapa gik ka...emmm...lupa suDa oo..ramAi sgT...hehehe..
 - SekolaH iNI la tempat KAmi bergurau senDa...bYk kenAngan2 indah la d sekolah ini...uiisehh...=D..
- dIsInI juGa la kmi menghadapi ujiaN UPSR....emmmm..puNya la susah(masa ITu la)...hehehe..

SMK AGAMA IGAN

- wAH2....ini la sekolah secondary aKu...sekolah orang kuat agama....haha.....
- selama 3 tahun aKU duduk d sekolah ni,,mmg byk kenangan manis dan kenangan pahit yg Aku telan...hehe....mcm2 la...akU suka la nk bagitau kawan2 seperjuangan aku dari skolah rendah ke sekolah menengah nie.....aKU,sahar,Apiz Zul,Yana,cha2,Jue...tinggal kami je lagi yg berjuang d sekolah yg sama...hehehe....
- ramaI juGa kawan2 baru di Sekolah 2....kalo nk bagitau suma,,nanti la ye...tggu aku mintak list d sekolah sana...hehee

SMT SIBU

-OKEY, Abis saja pmr,,akU pindaH ke sekolah teknik plak...hehe..jgn x mencuba semua an...hehe..
-kt sekolah ni,,jumpa lagi kmi yg sama skolah rendah dulu....adoii....aku,ajIm,,saHar,,azhAr,Jue,emmm...tu je kot...
- kt skolah nie...mcm2 la teknik pembelajaran dia...alarh,,besa la dh nama sekolah teknik an...paham2 je la...hehe..
- kt skolah nie la aku menghadapi ujian SPM....hehe

SMK THREE RIVERS

- AHAAAAH..ini la teMpat Aku palinG cepat dpT certificate...2 minggu je skolah,,dh dpt sjil STPM XJADI...wakakakkaka....
-walopun dlm masa yg singkat nie ann,,ada juga pengalaman yg dpt dikenang2..hehe...eh2,,x lupa juga aku penah skolah bersama teman sekolah rendah,,aida....masa itu la..hahaha

POLITEKNIK MUKAH

- ini lA sebabnYe aKU skolah f6 2 minggu je....aku mau msok poli...hahhakk..XD
-selama 3 tahun aku d poli nie....aduh2...mmg byk pengalaman aku alami...perghhh...xpyh la aku nk hurai2 pnjang2 erk...biar aku je yg taw...hehehe..sori......
-x lepas juga aku,aJIm,aNAs,saHar,cha2(lambat masok) masih lagi bersama..hehe....yg paling ketara la aku n saHar....dari kecik lagi sudah bersama.....huhuhuhu...apakah maksudnyA???hmmm.....?_?


 -Wokeyh2....itu SajA la serBA seDikit tentang Sejarah PendidiKan Aku...klo Aku Ade plan nk smbung study nnti,,,nnti Aku updaTE post ini okeyh....hehehe..cHow dulu....

- nnti smbung lagi dalam PART 3...eh2,,ada ka??insyaALLAH.......peace...^_^





















No comments:

Post a Comment